WORD WAKKER en LEEF VRIJ!


Mensen WORD WAKKER en LEEF VRIJ.

België

Niet alleen hier in België roep ik jou om te ontwaken uit deze hallucinante realiteit. Wetenschap is verdorie de nieuwe religie aan het worden. Wat vroeger door de kerk werd gepoogd, wordt nu door de harteloze kille klinische wetenschapper en hun geldschieters in gang gezet. Je wordt misleid opdat:

  • Zij jouw lichaam en het lichaam van al je kinderen en kleinkinderen gaan inspuiten met een RNA-vaccin dat jouw en hun DNA gaat veranderen, of een ander vaccin dat niet veel meer nut heeft dan een griepvaccin.
  • Zij de macht en controle krijgen en jouw leven volledig gaan dicteren en beheersen.
    Zij niet alleen jou, maar ook alle mensen die hierna geboren gaan worden kunnen sturen en beheren.

Jij verliest al jouw recht op zelfbeschikking. En als je hieraan gaat blijven meewerken, steel je hiermee de vrijheid van jouw kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en hun kinderen. Wanneer jij hieraan meedoet en blijft meedoen, pleeg je schuldig verzuim ten opzichte van gans de mensheid.

Wordt wakker en stel jezelf de vraag of dit het soort leven is dat jij jouw kinderen en kleinkinderen toewenst. Wil je hen echt smetvrees, angst, blinde volgzaamheid en slaafsheid bijbrengen? Wil je hen deze hallucinante realiteit echt gaan verkopen zogenaamd voor hun eigen goed?

Stop met de onzin te geloven, ontsla de zelfbenoemde, wispelturige en niet congruente mensen die zich het recht hebben toegeëigend om jou, ons land, de mensheid en gans de wereld te dicteren en beheersen. Zeg nee tegen deze nieuw soort totalitaire, dictatoriale wereld!

Men heeft u wijsgemaakt dat dit een virus is die men dient in te dijken. Er zijn ergere virussen die al jaren circuleren en welke niet deze draconische maatregelen teweeg brachten.
Men maakt jou wat wijs over een tweede golf. Men verdubbeld of halveert het aantal testen op mensen om zo de cijfers te manipuleren onder het mom dat dit een echt gevaarlijk virus is die men dient in te dijken.
Deze poging heeft men met de Mexicaanse griep ook al willen ondernemen. Waarom ben je vandaag wel in zulke onzin gaan geloven?

De dodencijfers en -gevallen zijn gemanipuleerd om je onzin te laten geloven.
De angst voor overbelasting van gezondheidszorg en tekort aan ziekenhuisbedden hebben ze je wijs gemaakt om al die onzin te geloven.
Men heeft je wijsgemaakt dat jouw ouders/grootouders er massaal aan zouden sterven.
Men heeft jou gehypnotiseerd met krantenkoppen en veel te veel schrijnende verhalen.
Men sust je in slaap met een vals gevoel van solidariteit en applaus voor je braafheid.
Men noemt de vrije mens een egoist en verspreid prentjes om jou te doen geloven dat wij de slechteriken zijn.
Men keert jou tegen ons en geeft jou het recht om ons te berechten, verklikken, af te keuren en te straffen.
Men heeft jou zo op je gevoelige plekken geraakt en je bent er helemaal in meegegaan.

Want wat wij ook maar aan gezonde argumenten naar voor brengen, het raakt jou niet meer omdat hun verhaaltje in jouw hoofd als waarheid ronddwaalt, ze jou bij jouw kloten hebben vanwege jouw gemak- en comfortzucht en jou met krantenkoppen en TV -prietpraat beroven van oprecht en gezond helder inzicht.

WORD WAKKER! Het virus is niet zo gevaarlijk als men beweert, het brengt heel wat minder schade toe dan men je wil laten geloven. De maatregelen zijn gevaarlijker dan datgene waar ze voor worden opgeroepen. De maatregelen en jouw gehoorzaamheid eraan veroorzaken de crisis en maken dit een hallucinante realiteit.
WORD WAKKER, STOP DE ONZIN, LEEF VRIJ en heb je naaste lief vanuit de oprechte liefde in plaats vanuit de ingepompte angst en nutteloze bezorgdheid. Doe dit niet enkel voor jezelf maar voor al jouw medemensen wereldwijd, voor al jouw kinderen, hun kinderen en alle kinderen die nog moeten geboren worden.

FUCK de angst.
Wees een waardig en verantwoordelijk individu en beëindig deze waanzin vanaf vandaag!
Zet dat masker af. Geef elkaar een echte hug. Eet, slaap, drink, lach en ADEM en LEEF VRIJ!
Het gevaar is geweken, dit virus maakt geen enkele kans meer.


Australië

Deze roep, ondanks het ondertussen door YouTube werd gecensureerd, klinkt wereldwijd, zoals hier, zeer indringend, in Australië:

Deel 1:

Deel 2:

Hier komen nog landen die allemaal dezelfde roep hebben naar jou:

WORD WAKKER en LEEF VRIJ!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.