Wat maakt het uit als je alleen maar de viruspredikanten horen wil 1


Het is bijzonder vermoeiend en ontmoedigend om met mensen te praten die alles geloven wat er op radio, tv en krant gemeld wordt over corona.

Velen noemen het een coronacrisis terwijl het in werkelijkheid een crisis is door de opgelegde maatregelen. Het is een maatregelen-crisis. Al dan niet met een verborgen agenda!

Maar als men met het vingertje wijst naar corona als oorzaak van de maatregelen,
men je wijs maakt dat dit een gevaarlijk virus is met zeer schadelijke gevolgen,
en men zodanig met cijfers, slogans, headlines en oneliners gaat strooien en knoeien dat je het ook gaat geloven,
dan ben je verloren.
Je bent dan niet meer te spreken over berichten en cijfers die het tegendeel bewijzen, niet te spreken over zaken die als complot worden afgeschilderd, niet meer open voor mensen die als niet solidair en egoïstisch worden afgeschilderd, niet meer open om een eerlijk en fair gesprek aan te gaan over vrijheid en zelfbeschikking.

Sommigen vinden het zelfs grappig om hier hun medemens mee te sarren. Ze geloven er niet echt in, maar ze doen er gewoon in mee omdat het hen goed uitkomen of omdat ze er geen kwaad in zien. “corona is echt wel gevaarlijk hoor” is het enige wat door hun hoofd zingt en wat uit hun bek wordt gekotst. En wat argument je dan ook naar voor haalt om jouw standpunt te duiden, ze lachen het weg, schuiven het met een dooddoener onder de mat, geven je allerlei onterende benamingen of gaan je ronduit negeren.

Deze mensen willen geloven dat het waar is wat men zegt over corona, deze mensen willen dat men er deze maatregelen voor afdwingt, deze mensen willen dat het idee van een “gevaarlijk virus” blijft bestaan en macht blijft uitoefenen. En onder deze mensen zijn er velen die dit alles heel erg graag misbruiken voor eigenbelang.

Ik walg van dat soort mensen. Een schijnheilige soort zonder enig gezond, waardevol menselijk begrip. Zij begrijpen niet dat de maatregelen volledig tegen alle menswaardigheid, de grondwet en levensnoodzakelijke vrijheid en zelfbeschikking in gaat. Geen besef dat dit een dictatoriaal beleid is en wat hiervan de gevolgen van gaan zijn op langer termijn. Hen noem ik vrienden van de waanzin en ik ben het beu om nog langer naar hun onzin te luisteren.

Zij zorgen er voor dat de maatregelen afgedwongen worden, zij zorgen ervoor dat je wantrouwig wordt naar elkaar, zij zorgen ervoor dat er geen knuffel of hand meer gegeven kan worden. Zij wekken het verdriet, wanhoop, ontmoediging, teleurstelling bij hun medemens op en wijzen elk greintje verantwoordelijkheid af in deze. Net zoals het dictatoriaal bestuur alle verantwoording afschuift naar een virus en een gigantische hoop viruswaanzinnigen die om meer en meer maatregelen bedelen en smeken. Dom slaafs volk, ge hebt u in de luren laten leggen en zelfs niet meer in staat om wakker te worden.

Ik wil zelfs niet meer argumenteren of dit virus nu echt bestaat of niet,
Man-made is of niet
Gevaarlijk is of niet,
Een cover-up is of niet
Bedwongen moet worden of niet.

Het heeft geen zin om hierover met de huidige geïndoctrineerde bevolking over te argumenteren, zij zitten vast in hun waanzin en geloven enkel wat de viruspredikanten in de gazet, op tv, radio en mainstream media laten verspreiden.

En de kranten en zenders die weten hoe ze een bericht zodanig hypnotiserend op moeten stellen. Alle schaamte aan jullie dat jullie aan deze vrijheidsberoving meewerken. Het is al erg genoeg dat er een verborgen agenda is, dat de viruspredikanten de wereld aan het bekeren zijn en de politieke leiders geen leiders zijn. Dat jullie het volk zo bespelen is al helemaal walgelijk.

Ongeacht mijn gedachten, gevoelens en verzet, ik stel hier maar één zaak en daar zal geen enkel argument noch discussie iets aan veranderen. Het is mijn gezicht, het zijn mijn handen en wat daar op komt of niet op komt wordt enkel door mij bepaald en door niets of niemand anders. geen enkele politieverordening gaat daar iets aan veranderen, geen enkel verborgen agenda gaat dat recht van mij kunnen afdwingen, geen enkele medemens gaat hierover enige zeggenschap krijgen.

Ieder kan roepen en toeteren wat ie wil, mijn lijf is mijn zaak en dat is dat.
Wil je afstand, hou dan afstand,
wil je gemaskerd zijn draag dan die vod,
wil je bang zijn, schijt dan je broek vol,
wil je den onnozelaar uithangen, draaf dan onnozel door in het circus
Wil je virusvolgeling zijn van de viruspredikanten, blijf dan hun hosties eten,
Wil je dom zijn, blijf dan dom,
Wil je onzin verkopen, verkoop het dan aan jouw eigen soort
Wat het ook is dat jij wil, je krijgt niet de beschikking over mijn handen noch gezicht.

Ik ben uitermate teleurgesteld in deze bevolking. Jullie laten jullie leiden als makke, domme dwaze schapen en jullie vinden dat nog normaal ook. Jullie zijn te bang en te mak om actie te ondernemen. Julie zijn gehersenspoeld door de viruspredikanten en hun uitgekiend marketingbeleid. Jullie wachten maar af tot het vanzelf zal overgaan.

Snappen jullie eigenlijk wel dat de coronagolf gemanipuleerd worden door het aantal testen?

Eerst tot 20.000 testen per dag, eerste golf.

Dan terug rond de 10.000 testen per dag, flatten de curve.

En dan weer naar 20.000 testen per dag, tweede golf.

Snappen jullie werkelijk wat dit zeggen wil en kan het jullie überhaupt iets schelen?

KLIK HIER voor de werkelijke cijfers per week

tot en met vandaag bijgewerkt

De vrije mens hoef ik hier niet te bereiken, jullie zijn wakker en vrij.
Maar jullie, de brave, gehoorzame, afwachtende, hopende, niet tot actie bereide mens, jullie wil ik wakker schudden, jullie ogen doen openen, jullie laten zien wat er aan de hand is.

Maar omdat jullie niet wakker te krijgen zijn voel ik me machteloos, radeloos en moedeloos. Ik weet niet meer wat er nog nodig is om jullie uit deze waanzin te halen en terug naar normaal te keren.

Stop met luisteren naar de virus-predikanten, hun afgezanten, degenen die er voordeel uithalen en hun sluwe, gladde verkopers. Stop en word wakker! WORD WAKKER!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Wat maakt het uit als je alleen maar de viruspredikanten horen wil