Waarom het nu echt genoeg is geweest en gans het verhaal lang genoeg heeft geduurd.


Er is oprecht niets of niemand erger ziek dan de psyche van iemand die zich voorstelt dat zijn beroep, opinie of persoonlijkheid hem/haar het recht geeft om alle menselijke interacties te laten controleren via wet of mib door technologie, politie en medemensen, waarbij politici, politie en wetenschappers mensen verbieden zich volledig normaal te gedragen en geweld (fysiek, verbaal en financieel) tegen hen gebruiken wanneer ze warmmenselijk met elkaar in contact komen, hun scholen en bedrijven openen en runnen terwijl ze verder vreedzaam door het leven gaan – en daarbij al dan niet oprecht geloven dat dit het beste is voor de samenleving.

Niemand met een goedaardig hart en bij het volle gezond verstand kan dit bevatten,
en niemand zou dit ooit moeten bevatten.

Ze hebben jou, mij en iedereen bang en/of boos gemaakt. Ze hebben jou, mij en zichzelf voor de gek gehouden, macht geroken en waardevolle grenzen overschreden. Laat je niet langer meer in de luren leggen door wat crisisaanjagers, doemdenkers en meer van dat gespuis je voorhielden/houden. Hun voorspellingen en hun “oplossingen” zijn illusies om jou bang en boos te maken en te houden.

Leef, adem, lach, speel en werk vrij. Neem het heft van jouw bestaan weer in eigen hand, volg de waarheid in je eigen hart, laat je niet gek maken door eigen of anderen hun gazetten-/trollenpraatgedachten en help zo de leugenachtige waanzin in deze wereld af te ronden.

De waanzinnige leugen- en freakshow heeft lang genoeg geduurd. Sommigen zijn er ver in meegegaan, sommigen ondertussen zelfs al veel te ver. Tijd nu om het normale normaal weer te leven.

Laat u ook horen:

“Dit heeft lang genoeg geduurd, dit is ver genoeg gegaan
en het stopt hier en vanaf nu!”

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.