Stop de corona-dictatuur – Open brief aan de politieke leiders van land, gemeente en dorp 9


Beste gemeente-bestuursleden,
Geachte dames en heren van de politiek,

Heeft iemand van jullie de moeite genomen om o.a. deze vergelijkende studie te lezen?

https://www.researchgate.net/publication/341568900_Risk-benefit_and_cost-utility_analysis_for_COVID-19_lockdown_in_Belgium_the_impact_on_mental_health_and_wellbeing

Dit is één van de vele (en voorlopig nog niet monddood gemaakte) wetenschappelijke publicaties die de absurditeit en absoluut onnoodzakelijkheid van de huidige vrijheidsberovende maatregelen aantonen.

Maatregelen die ondertussen al vele malen ongezonder en gevaarlijker blijken dan waarvoor ze schijnbaar werden opgelegd.

Ongeacht de door indoctrinatie vergiftigde publieke opinie,
ongeacht de buitenproportionele pogingen om de bange brave Belg tot volgzaamheid en gehoorzaamheid te dwingen,
ongeacht men daarbij iedere naaste het recht geeft om te klikken en te oordelen over hun mede-naaste die de waarheid in het hart volgt ipv een bang en gek gemaakt hoofd door al de wel-georkestreerde berichten in mainstream media,
dienen wij als volwassen vrije Belgen een gewaagd standpunt in te nemen met de mogelijkheid ons te vergissen.

Dit vergt lef, onverschrokken standvastigheid, waarheidsgetrouwheid en een gezond kritisch verstand dat niet zo meegaand en manipuleerbaar is als deze van de massa.
En het vereist zeer ruim informeren.
Ruimer dan de propaganda via mainstream media en de onstandvastige uitspraken van een viroloog.
Ruimer zelfs dan wat complotdenkers naar voor schuiven.
Ruimer dan wat eender welke zelfbenoemde expert pretentieus de massa tracht in de strot te duwen.

Als volwassen vrije burger heb ik alle begrip dat mensen met een politieke functie niet vrij zijn om een eigen standpunt in te nemen en waarheidsgetrouw en integer naar buiten te treden. Het bespelen en beïnvloeden van elkaar en mensen is een noodzakelijk kwaad binnen de politiek. Soms om verkiezingsstemmen te winnen of te behouden, soms om de overhand te krijgen in debatten, soms om gewoon het eigen ego omhoog te pimpen.

Dit sluit echter niet uit dat wij vrije volwassen mensen het recht hebben om geweldloze ongehoorzaamheid te betonen tegen maatregels en aanverwante welke blijken meer schade toe te brengen dan het vermeende en opgeklopte gevaar welke als rechtvaardiging naar voor wordt geschoven. Dat betekent dat wij ons niet braaf laten maskeren en vol smeren met natuurlijke-gezondheid berovende gels, noch ons onmenselijk ver laten distantiëren van elkaar (zowel in afstand als aanraking).

Vooropgestelde straffen hiertegen zijn volledig in tegenstrijd met ons natuurlijk recht op vrijheid.
De opgelegde solidariteit is geen geldig argument om ons de natuurlijke vrijheid te laten beroven door de verkozen leiders, niet verkozen leiders noch geïndoctrineerde brave doch schijnheilige burgers.

Vrijheid is een aangeboren en daardoor niet aanvechtbaar recht welke men vooral met misleiding, manipulatie, dwang, machtsmisbruik, heimelijkheid, gladheid, leugens en sluwheid betracht afhandig te maken.
Het bespelen van de angst bij burgers, verdeeldheid zaaien, aanzetten tot onderlinge twist en meer van zulke trukken worden al sinds mensenheugenis toegepast om een dubbele (al dan niet verborgen) agenda door te drukken.

En laat dit helder wezen, heersen en beheersen staat mijlenver af van en is in niets te vergelijken met het dienen van het volk. Als leider is het uw taak en plicht om het volk te dienen en niet te bespelen, noch overheersen of manipuleren.

Vanwege de wereldwijde censuur op alles wat de dwingende golf tot volgzaamheid en gehoorzaamheid kan laten stranden, wordt nu wel duidelijk dat niet onze verkozen (edoch zelden integere) leiders aan het roer staan, maar een veel machtigere organisatie (WHO en Pharma-industrie) die over de miljarden beschikt om deze propaganda aan te zwengelen en in stand te houden met leugen bovenop leugen, o.a. vaderlijk doorverteld door een wispelturig, niet op zijn woord betrouwbaar, zelfbenoemd expert (M. V. R.). Het staat ieder vrij om zich hier domweg naar te schikken of niet.

Echter, als vertegenwoordiger van de volwassen vrije Belgen nodig ik u, tegen beter weten in, uit om voorbij de propaganda te kijken, oprecht in eigen boezem te kijken en onverschrokken integer op te staan om een halt toe te roepen aan deze nationale, internationale en globale corona-dictatuur!

Krachtige, warmhartige en vriendelijke groet


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 gedachten over “Stop de corona-dictatuur – Open brief aan de politieke leiders van land, gemeente en dorp

 • Fie

  Knappe brief! Volledig akkoord! Wanneer gaat deze tirannie stoppen? Ik kom met de dag dichter bij een doodswens. Maar dat mag een mens niet uitspreken, want ook dan worden er maatregelen die tegennatuurlijk zijn, genomen. Ik ben zó triest met de maatschappij die gecreëerd wordt, de verdeeldheid die gezaaid wordt. Dit is werkelijk mensonwaardig. En dat terwijl virussen gewoon heel natuurlijk zijn en het dus weinig zin heeft om zoveel angst op te wekken bij iedereen. Helaas slaagt slechts een minderheid van de bevolking erin om nog voor zichzelf na te denken, om zelf aan te voelen dat dit volledig indruist tegen ons mens-zijn.

 • Elke

  Inderdaad en waarom zouden ze het product hydroxychloroquine niet proberen?? Er zijn goede cijfers en de landen waar malaria is hebben geen covid !!!

 • Vancompernolle Filip

  Volledig mee akkoord. Het is toch ongelooflijk hoeveel mensen er die absurde maatregelen blijven volgen en geloven en dat allemaal opglegd door Europa die van de gewone burgers marjonetten wil maken.
  In plaats van een democratie waar onze ouders en grootouders voor gestreden en hun leven gelaten hebben gaan we regelrecht naar een dictatuur.

 • Dennis Bericht auteur

  Hieronder mijn brief vandaag aan de gouverneur van Antwerpen verzonden:

  Geachte,

  Het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding schrijft letterlijk op hun site:
  https://www.ecdc.europa.eu/en/covid-19/questions-answers
  Onder hoofding Preventie:
  “5. Zijn gezichtsmaskers effectief als bescherming tegen COVID-19?
  Als u besmet bent, kan het gebruik van chirurgische gezichtsmaskers het risico verkleinen dat u andere mensen besmet. Aan de andere kant is er  geen bewijs  dat gezichtsmaskers effectief voorkomen dat u besmet raakt met het virus. Het is zelfs mogelijk dat het gebruik van gezichtsmaskers het risico op infectie zelfs vergroot door een vals gevoel van veiligheid en een verhoogd contact tussen handen, mond en ogen tijdens het dragen. Onjuist gebruik van maskers kan ook het risico op infectie vergroten.” Verderop schrijven ze letterlijk: “De thuisblijvende en fysieke afstandsmaatregelen die in de hele EU / EER en het VK zijn opgelegd, zijn zeer ontwrichtend voor de samenleving, zowel economisch als sociaal….”

  Werd dit wel eens gelezen door de gouverneur?

  En heeft de gouverneur deze analyse en opinie vanuit een filosofisch-realistische benadering ook al eens gelezen?
  http://reflector.simplesite.com/446708050

  Of heeft de gouverneur al eens de moeite genomen om o.a. ook deze vergelijkende studie te lezen?
  https://www.researchgate.net/publication/341568900_Risk-benefit_and_cost-utility_analysis_for_COVID-19_lockdown_in_Belgium_the_impact_on_mental_health_and_wellbeing

  Dit zijn enkele van de vele (en voorlopig nog niet monddood gemaakte) wetenschappelijke publicaties die de absurditeit en absoluut onnoodzakelijkheid van de huidige vrijheidsberovende maatregelen aantonen.

  Maatregelen die ondertussen al vele malen ongezonder en gevaarlijker blijken dan waarvoor ze schijnbaar werden opgelegd.

  Wie gaat straks de gouverneur voor de rechtbank brengen waar ze zich zal dienen te verantwoorden voor haar bijdrage aan het ontwrichten van een ganse samenleving, de persoonlijke en huiselijke drama’s die uit haar draconische maatregelen voortvloeien, de verdeling onder de bevolking en het aanzetten tot sociale druk met woede en agressie tot gevolg?

  Waarom worden wetenschappelijke artikelen die een andere zijde van het covid verhaal toelichten, zwaar gecensureerd?

  Waarom wordt de bevolking al maanden met eenzijdige berichtgeving, angst-opwekkende veronderstellingen, en niet geheel naar waarheid vertaalde cijfers bestookt?

  Hieronder heb ik in de mail de rest van bovenstaande brief geplakt en afgerond met:

  “Met deze richt ik ook naar u de blauwe gebalde vuist
  als symbool voor onze geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid en in kracht toenemende Vrijheidsbeweging.”
   
  Met waardige groet,
  Dennis

 • Witters Erik

  Akkoord met deze zienswijze. Er worden ongelooflijk veel fouten gemaakt. De maatregelen beknotten onze grondwettelijke vrijheden. De media spreken over niks anders meer. Dit gaat allemaal veel te ver. Onze maatschappij wordt kapot gemaakt. De remedies doen meer kwaad dan goed.

 • adriaensen ludo

  Dit is prachtig verwoord, maar wij voelen ons zo alleen tussen al die gemuilkorfde schapen, die ons heel beschuldigend aankijken als we aan onze gezondheid denken en erop los fietsen