Meeso gevaarlijker dan covid! 2


Vandaag waren wij getuige van een extreem staaltje ongepast machtsvertoon. Een man van 90 werd door agenten in hun wagen via hun megafoon luidruchtig aangemaand om zijn gezicht te bedekken. De man was onderweg naar huis omdat ie zijn masker niet bij had. Dit gebeurde op 100 meter van zijn woonst. De man deed nog een poging om een sjaaltje voor zijn mond te dragen, maar de agenten vonden dit blijkbaar niet snel genoeg gaan en bleven hem luidruchtig toespreken.

Dit is dus waar waar het gaat over respect en beschermen van de zwakkeren. Deze man werd niet beschermd maar extreem onder spanning gezet door dit machtsvertoon. Fuck You gasten, fuck you all!

Wanneer gaan mensen zien dat covid niet het gevaar is. Covid is niet het gevaar maar MEESO is.

We dienen iets te ondernemen tegen het meeso-virus. We zien al veel te lang hoe dit virus zich onder de bevolking spreid. Het maakt de goede mensen bang, de brave burgers gek, de machtswellustigen geiler, de klikspanen ziekelijk hooghartig en drijft de bevolking sneller en sneller uit elkaar. Het veroorzaakt extremen en vereenzaming.

Wanneer gaan we optreden tegen dit virus? Waanneer worden voor dit virus maatregelen getroffen? Wanneer gaat iedereen opstaan en solidair meestrijden tegen dit uiterst dodelijk en gemeen virus?

Covid is niet het gevaar, MEESO is!

Covid is NIET het gevaar! MEESO is.

STOP MEESO!

Stop het MEESO-virus!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Meeso gevaarlijker dan covid!