Hoe komt het dat de wereld zich blijft overgeven aan dit grootschalig medisch-sociaal experiment?


Begrijp het vaccin.

Straks wordt er een vaccin op de mensen losgelaten die nooit eerder op mensen is losgelaten. Een vaccin dat jouw eigen cellen omvormt tot corona-eiwit producerende fabrieken waar vervolgens jouw lichaamseigen immuunsysteem op gaat reageren. Een reactie, zo stelt men, die vervolgens het coronavirus op dezelfde wijze gaat aanpakken.

Maar mensen toch.

Waarom ga jij je laten inspuiten met een vaccin dat er voor gaat zorgen dat jouw eigen cellen vergif gaan maken die dan vervolgens door jouw eigen immuunsysteem weer opgekuist gaat worden? Een training voor je immuunsysteem tegen het echte covid-virus? Wat gaat het DNA van deze cellen vertellen aan hun opvolgcellen? Wat gaat het immuunsysteem doen met de cellen die het vergif produceren? Wat gaat het immuunsysteem leren over cellen die vergif zijn gaan produceren? En wat dan met de cellen van je eigen lichaam die voorheen niet dat vergif maakten? Wat gebeurt er met deze cellen?

Zijn wij nu echt met z’n allen krankejorum geworden over een fucking virusje zonder vaccinatie waarvan de doden- en ziekencijfers ondanks gebrek aan vaccin op gelijke hoogte ligt met een wederkerende griep waartegen jaarlijks wel gevaccineerd wordt?

Hoe komt het dat wij met zijn allen ons laten distantiëren van elkaar? Geen knuffels meer, beperkt aantal mensen, elkaar verklikken en een godverdomse lap op ieders bakkes. Hoeveel mensen moeten er doodgaan voor deze wereld die idiote vod van hun gezicht halen?
Hoe komt het dat de flikken die ons voorheen dienden te beschermen, nu het gezag tegen de burgerlijke vrijheid keren en zich bezig houden om burgers te beboeten die geen vod aan hun gezicht hangen. Wat een fucked up reality.


Stop de onzin.

Terwijl heden, op 25 november 2020, 64% van de positief geteste Belgen zich bevindt tussen 20 en 60 jaar, vallen in deze ruime leeftijdscategorie amper 6% van het totaal aantal covid-doden. Deze overlijdens zijn niet enkel ten gevolge van covid, maar door een combinatie van onderliggende oorzaken. Er is nauwelijks sterfte aan covid alleen. Dit is al uitgebreid besproken en aangetoond.
Dat wil dus zeggen dat 99,7% van de positief geteste binnen deze leeftijdscategorie, de ziekte niet krijgt en/of overleeft.

Daarentegen zijn slechts 15% van de positief geteste ouder dan 75, maar daar vallen wel 82% van het totaal aantal doden.
Maar, of dit nu gebeurt met griep, covid, longontsteking, hartfalen, of zelfs een eenvoudige valpartij, is het niet binnen de verwachting dat op bejaarde en hoogbejaarde leeftijd we sowieso met de dood zullen geconfronteerd worden?
En daarenboven, ondanks het hogere sterfte percentage, overleven 84% van de positief geteste mensen in deze leeftijdscategorie ook deze ziekte!

Vergelijk zelf de cijfers (dagelijks geüpdatet):

Globaal wil dit dus zeggen dat 97% van de positief geteste Belgen, deze ziekte niet krijgen en/of overleven. Wereldwijd met 60.000.000 positieve testen komen we aan hetzelfde percentage die de ziekte niet krijgen, overleven of nog aan het genezen zijn.

 • Moet 100% van de bevolking hun vrijheid hiervoor opofferen?
 • Moet iedereen hiervoor gemaskerd rondlopen, hoge boetes betalen?
 • Moet iedereen hiervoor al dan niet verplicht ingeënt worden?
 • Moet iedere handelaar, ambachtsman, ondernemer hiervoor economisch schade lijden?
 • Moeten hiervoor al die zelfmoorden, partnergewelddadigheden en scheidingen in de hand worden gewerkt?
 • Moeten wij hiervoor al onze tradities opzij schuiven en uitstellen tot wanneer een viroloog zegt dat we weer samen kerst mogen vieren, een goei pint mogen pakken, weer gaan shoppen, uiteten, knuffelen, zoenen,…?

Wat is het toch met die graatloze massa die kritiekloos alles wat men via media verkoopt als zoete koek slikt en als lammetjes blijven smeken om gered te worden?

Zien jullie dan niet dat jullie bijdragen aan een toxische omgeving waarin leven niet aangenaam meer is en angst, waanzin en onzin hoogtij vieren?

Ik moedig iedereen aan

 • om zich burgerlijk ongehoorzaam op te stellen,
 • massaal op straat te komen om zich te verzetten tegen deze waanzinnige politiek die de wereld in zijn greep tracht te houden.
 • Smijt dat masker af.
 • Betwist elke boete.
 • Adem en leef weer als nooit tevoren.
 • Laat je niet in de waan houden door virus- en andere onzinpredikanten.
 • Begin kritisch na te denken over wat de media, virologen, en politiekers massaal op de bevolking loslaat.
 • Stel kritische vragen bij elke maatregel.
 • Neem een krachtig standpunt in tegen de bemoeienissen van virologen, politiekers, AI software en hun ontwikkelaars.

Volk ontwaak en breng de onzin die de wereld nu al maanden teistert tot een halt!


Protest helpt!

Wat je niet of nauwelijks in onze media hebt gehoord is dat de bevolking van Denemarken 9 dagen lang massaal de straat is opgegaan om te protesteren tegen een wet die de maatregelen en vaccinaties zouden kunnen verplichten. Dit protest heeft geholpen. Die wet is verworpen. Bekijk hier de video:

 

En jij, wat is er voor jou nodig om uit je roes te ontwaken en in te zien hoe toxisch de leefomgeving is gemaakt door die zogenaamde experten en leiders en sufkoppen die zich niet kritisch durven op te stellen.

Niet corona is het probleem. Ziekelijk zijn die mensen en hun schare volgelingen die covid als rechtvaardiging gebruiken voor de mensonwaardige en maatschappij ontwrichtende maatregelen. Stop de onzin en haal ondertussen die vod van uw gezicht!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.