Getuigenis Dr.Leo Van den Bossche, huisarts: “Grootste gevaar is mondiaal experiment met experimenteel m-RNA vaccin.” 1


10 november 2020

IN HET OOG VAN DE STORM

Het wordt zeer moeilijk om te weten wat er nog klopt in de berichtgeving van de mainstream media. Op de sociale media is er een pandemie van ‘factchekers’ enerzijds en circuleren er ook cowboy verhalen anderzijds. De oncontroleerbare data van Sciensano worden dagelijks aangepast om het gewenste gedrag van mensen te sturen. De veroorzaakte massapsychose creëert een ongeziene verdeeldheid tussen mensen. Elke uitnodiging tot open debat wordt in de kiem gesmoord. Artsen en andere wetenschappers die toch opstaan, de realiteit weergeven en kritische vragen stellen worden zeer efficiënt uitgeschakeld en aan de schandpaal genageld.

Een beleid dat gebaseerd is op een onbruikbare PCR-test bij een massascreening

In een poging om tussen al de manipulerende berichten en bewuste leugens de waarheid te proberen achterhalen vallen we van de ene verbazing in de andere. De wereldwijde waanzin van een beleid dat gebaseerd is op een onbruikbare PCR-test bij een massascreening deed me de vraag stellen bij al de bekende en minder bekende virologen, infectiologen en epidemiologen, waarom men hier mee doorgaat. Ik wacht nog op antwoord? Wetende dat er volgens de toegepaste amplificatie-cycli (tot 40X) in de klinische labo’s tot 90 % vals positieven zijn is dit dus geen criterium om de pandemie te volgen. Dan kijken we naar de hospitalisaties – deze zijn vals verhoogd door o.a. een incentive van 1600 € per dag voor iemand met een positieve –test, ook al heeft men totaal geen Covid-19 symptomen. Dus dit criterium is ook niet bruikbaar. Als ik dan collega’s van Intensive-Care hoor zeggen op het nieuws dat ze overspoeld worden en dat onze gezondheidszorg gaat crashen denk ook ik dat dit toch wel een geloofwaardig criterium moet zijn. Nu blijkt dat er genoeg bedden zijn en voldoende materiaal maar een nijpend personeelstekort dat niet meer kan worden ingevuld.

De oncontroleerbare data van Sciensano worden dagelijks aangepast om het gewenste gedrag van mensen te sturen. De veroorzaakte massapsychose creëert een ongeziene verdeeldheid tussen mensen. Elke uitnodiging tot open debat wordt in de kiem gesmoord.

In het Centre Hospitalier Régional van Verviers en het UZ-VUB woedt de Tsunami het felst. Ik besluit dd.5 november mijn diensten aan te bieden bij UZ-VUB . Ik neem contact op met de CEO. Ik ben geen intensivist – heb wel meer dan 30 jaar ervaring als generalist en heb ook gewerkt in moeilijke omstandigheden in vluchtelingen kampen. Wetende dat het verplegend personeel het grootste knelpunt is en dat deze collega’s ook de zwaarste taak hebben bied ik aan om al het werk te doen dat binnen mijn mogelijkheden ligt als arts, maar ook om verpleegkundige of logistieke taken uit te voeren zonodig. De CEO dankt me hartelijk voor mijn aanbod en besluit dit door te geven aan het diensthoofd van ICU, diensthoofd SPOED, diensthoofd Covid–afdelingen en directeur verpleging. Enkele uren later krijg ik al antwoord dat ik zeer hartelijk bedankt wordt voor mijn aanbod maar dat het allemaal wel best meevalt en dat ik op een reservelijst zal worden geplaatst!

Experimenteel m-RNA vaccin

Het grootste gevaar is niet het overspoeld geraken van ons gezondheidssysteem maar het mondiaal experiment met het experimenteel m-RNA vaccin. Hier hoort men niets over in de mainstream media. Er zijn meer dan 100 farmaceutische bedrijven in de race voor een vaccin. Het merendeel probeert dit nog op de klassieke manier maar de koplopers Pfizer, AstraZeneca, Janssen Pharmaceutica en Moderna zijn allen bezig met de productie van dit m-RNA. Waarom is dit experiment zo dreigend? Omdat men nu met het menselijk genetisch materiaal begint te klooien en geen enkele wetenschapper zal kunnen voorspellen waar we gaan uitkomen. Wereldwijd worden al de violen gelijkgesteld. De farmaceutische bedrijven worden vrijgesteld van alle aansprakelijkheid bij gevaarlijke nevenwerkingen en ziekten op lange termijn. Men kan immers moeilijk op enkele maanden tijd de lange termijn effecten na jaren evalueren. De georkestreerde hoogdringendheid is handig om alle veiligheidsprotocols te bypassen. Verder is men ook mondiaal en Europees op alle manieren aan het lobbyen om de deze vaccinatie te verplichten. Ook dit is een open agenda.

Het grootste gevaar is niet het overspoeld geraken van ons gezondheidssysteem maar het mondiaal experiment met het experimenteel m-RNA vaccin. Hier hoort men niets over in de mainstream media.

Knoeien in ons menselijk genetisch DNA

We hebben de gigantische klimaatproblematiek en de problemen van de agricultuur. Uitputten van de aardbodem, intoxiceren van de gewassen met pesticiden, herbiciden en insecticiden. De genetisch gemanipuleerde gewassen van Monsanto, tevens ook de grootste gifleverancier van glyfosaat. We ademen ongezonde lucht in en eten vergiftigd voedsel dat is uitgeput van de noodzakelijke mineralen en vitaminen. Als het ecosysteem en onze gezondheid dan ontspoort gaan we dit oplossen door te beginnen knoeien in ons menselijk genetisch DNA. Zal dit de oplossing zijn!

Dr Leo Van den Bossche huisarts Puurs-Sint-Amands


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Getuigenis Dr.Leo Van den Bossche, huisarts: “Grootste gevaar is mondiaal experiment met experimenteel m-RNA vaccin.”

 • Nicole

  De zogezegde “Coronacrisis” is enkel en alleen een “Marketingstrategie van BIG PHARMA”.
  Niet meer en niet minder.
  Er zijn miljarden aan te verdienen.
  Onze virologen en vodden van Ministers verkopen hun ziel aan de duivel.
  Gezondheid heeft er niets mee te maken.