Gaat de brave bevolking nu echt het coronazisme blijven aanvaarden?


Ik walgde ervan toen ik hoorde welke slogan men boven het vaccinatiecentrum van MECHELEN heeft hangen.

Men heeft dit soort propaganda al veel eerder gehanteerd, herinner je?

Hierbij een open en dringende oproep om deze slogans van dit soort centra te verwijderen en hen tot een meer bescheiden standpunt te dwingen. Wie deze slogan bedacht heeft en de mensen die het goedgekeurd hebben, hebben schaamteloos een uiterst belangrijke grens overschreden.


Vrijheid wordt niet herwonnen. Vrijheid is een aangeboren, onvoorwaardelijk en onschendbaar recht!

De vrijheid – die virologen, wetenschappers, politiekers, ordehandhavers, MSM of geldhebbers onder het mom van leugens en met geweld, bedreiging, manipulatie, treiteren en minachting tracht af te nemen van hun medemens – is een aangeboren, onvoorwaardelijk, onschendbaar en natuurgeschonken eigenschap.
Niemand, maar dan ook echt niemand, zelfs de mensen niet in je eigen kringen, kunnen zich hoger of op gelijke hoogte plaatsen met de bron van alle leven waaruit alles is ontstaan.
Men kan je wel treiteren, lastig vallen en jou met je angst in de waan brengen dat je tegen de bierkaai vecht. Daarom geven zoveel mensen zich al bij voorbaat gewonnen.

Ja de meesten zijn bang om vanuit hun vrijheid op te komen en een eind te stellen aan de huidige wereldwaanzin. Zij kiezen vanuit hun vrijheid om stil en gehoorzaam af te wachten tot dit alles vanzelf weer voorbij zal gaan. Zij die braaf en gehoorzaam afwachten en geen stap meer ondernemen, hebben hun ziel aan de duivel verkocht.
Al die anderen die de schijn van volgzaamheid tonen maar heimelijk de regeltjes overtreden zijn evenzeer handlangers van de waanzin. Stop jullie heimelijkheid en kom open uit voor je burgerlijke ongehoorzaamheid. Op die wijze beken je tenminste kleur nu het nodig geworden is. Want teveel mensen zijn bang gemaakt voor boetes, boze blikken, verklikkers, machtsvertoon en het besmetten van hun dierbare familieleden.

Hoe ziekelijk kan je zijn dat je brave onschuldige mensen bang maakt dat zij de oorzaak kunnen zijn voor de dood van hun naaste?

En hoe dom kan jij zijn dat je dat soort onzin voor waarheid aanneemt?

Hoe ga jij jezelf ooit kunnen verlossen van het idee dat jij je naaste de dood kan injagen met een virus dat in jouw neus, mond of reet zit te wachten op de volgende nies, kuch of scheet?

We blazen al sinds mensenheugenis virussen en bacteriën naar elkaar met onze adem en scheten.

Jij bange brave mens draagt nu al een diabolische mondvod en smeert je handen vol ontsmettingsgel. Maar hoe hou jij jouw giftige scheten binnen? Hoe bescherm jij je medemens tegen de giftige gassen die langs daar ontsnappen? Jij bange mens die schreeuwt voor strengere en toenemende maatregelen, jij dient als eerste je vinger in je gat te steken wanneer je buiten komt of in de buurt van je kinderen of ouderlingen vertoefd.

Word wakker en stop deze idioterie. Haal die vod van uw gezicht, doe weer menselijk en pak mekaar ne keer goe vast, ga een pint pakken en steek uwe middelvinger op naar al die idiote maatregelen i.p.v. in uw gat!

Kijk eens een nuttig filmpke.

Of lees eens een deftig artikel.

En als ge stil verzet wil voeren, hang een zwarte vlag buiten!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.